★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

IOS - Colored Keyboards Pro[$1.99>FREE] -[Make your Device Unique]

01-11-2015, 01:04 PM
#1
Joined: Dec 2013
Location: United States
Posts: 2,913
IOS - Colored Keyboards Pro[$1.99>FREE] -[Make your Device Unique]

I'm excited about trying this one!!



......................



Last edited by Lavender; 01-11-2015 at 01:06 PM.
01-11-2015, 05:10 PM
#2
Joined: Jan 2015
Posts: 1
Scam? It has three free keyboards the rest are inapp purchase

01-11-2015, 05:50 PM
#3
Joined: Jun 2010
Location: a[V-O-I-D]
Posts: 14,101
Send a message via MSN to syntheticvoid
Hmmm I saw all the different boards... Didn't see any IAP... But it bugged out the second time I used it, froze up my phone. Deleted...
01-11-2015, 07:51 PM
#4
Joined: Mar 2011
Location: London, England
Posts: 857
You're better off getting FancyKey whenever it goes free. No in-app nonsense.
01-12-2015, 01:34 AM
#5
Joined: Dec 2013
Location: United States
Posts: 2,913
I didn't see any iap's and it works on my iPad Air.
When you are at the 'colored keyboard' you tap the paintbrush and it changes the keyboard. There was definately more then 3. The one I am using has stars on it. Way cool.
01-12-2015, 09:41 AM
#6
Joined: Dec 2008
Location: Upstate NY/USA
Posts: 2,409
Quote:
Originally Posted by Lavender View Post
I didn't see any iap's and it works on my iPad Air.
When you are at the 'colored keyboard' you tap the paintbrush and it changes the keyboard. There was definately more then 3. The one I am using has stars on it. Way cool.
Under your name it states your using iOS 7.0 version, possibly you haven't updated your CP (control panel/details) to 8.0?. When I try downloading it, it says I need 8.0 version and the game does mention using only later versions. Do you actually have this version (8.0) on your iPad Air?

Later add: I mean app-not game

Last edited by Coldar; 01-12-2015 at 03:26 PM.
01-12-2015, 02:01 PM
#7
Joined: Dec 2013
Location: United States
Posts: 2,913
Quote:
Originally Posted by Coldar View Post
Under your name it states your using iOS 7.0 version, possibly you haven't updated your CP (control panel/details) to 8.0?. When I try downloading it, it says I need 8.0 version and the game does mention using only later versions. Do you actually have this version (8.0) on your iPad Air?
You're right. I am sorry. I'll go update that right away.
I have more then one device and TA doesn't allow to add them all.
As for my Ipad Air... I held out from upggrading as long as I could.
Thank you very much for making me aware of that.
01-12-2015, 02:01 PM
#8
Joined: Dec 2013
Location: United States
Posts: 2,913
Accidental double post. Sorry.