★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

Appinfo not working

08-16-2015, 01:54 AM
#1
Joined: Jan 2009
Posts: 442
Appinfo not working

For some reason the [appinfo] on my threads does not work anymore. Any idea why?

http://forums.toucharcade.com/showthread.php?t=115413
http://forums.toucharcade.com/showthread.php?t=139361

Gun Builder ELITE - Build, customize & fire your own guns.
Gun Builder ELITE HD - For iPad
09-01-2015, 07:57 AM
#2
Cannot get it to work either for my new post here:

http://forums.toucharcade.com/showthread.php?t=269955

I simply copy/pasted the itunes url, but nothing seems to appear. Am I doing anything wrong ?

Thanks!

09-01-2015, 08:20 AM
#3
Joined: Sep 2013
Location: uk
Posts: 3,544
Quote:
Originally Posted by PlexusGames View Post
Cannot get it to work either for my new post here:

http://forums.toucharcade.com/showthread.php?t=269955

I simply copy/pasted the itunes url, but nothing seems to appear. Am I doing anything wrong ?

Thanks!
The app info shows on your post when I view it.
09-01-2015, 08:30 AM
#4
Yes, you are right, it's working now. Maybe there was some kind of delay. Sorry and thank you for the quick reply.
09-01-2015, 11:24 AM
#5
Joined: Feb 1983
Location: Barcelona
Posts: 1,268,691
A game needs to be on AppShopper before the appinfo tag will work here, there's a bit of a delay in Apple's API system that third party web sites use. You don't need to do anything on your end, it'll just work as soon as AppShopper picks it up.
09-01-2015, 12:19 PM
#6
Ok thanks. Didn't know that!
06-09-2016, 03:08 PM
#7
Hi Eli,
I'm trying to edit the post and add the App Info here:
http://forums.toucharcade.com/showth...39#post3852239
It looks ok in the preview but I can't see it when I save changes.
06-09-2016, 03:44 PM
#8
Joined: Feb 1983
Location: Barcelona
Posts: 1,268,691
Seems to be working?
06-09-2016, 04:07 PM
#9
Yes, it's working now. Thank you!