★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

OpenFeint Question

09-27-2009, 08:33 PM
#1
Senior Member [Original Poster]
Joined: Aug 2009
Location: Next to the Maiden
Posts: 1,984
OpenFeint Question

How long does it take to set up a highscore table in OF?
I'm just curious... Random fact...
09-28-2009, 03:17 AM
#2
few seconds
09-28-2009, 05:16 AM
#3
Joined: Mar 2009
Location: Singapore
Posts: 1,770
Send a message via AIM to kohjingyu
I don't know cause I haven't used it. I think it's really simple, but I haven't integrated it into my games cause of the cost....
09-28-2009, 06:08 AM
#4
Joined: Jan 2009
Location: Christchurch, New Zealand
Posts: 515
open feint has been free for developers (and users) for a few months now.
09-28-2009, 06:22 AM
#5
It takes maybe 10 mins max. Then after you have it setup, you use 1 line of code to submit high scores. Its really simple!

I make games at PixelCUBE Studios! Follow me @naveen_pcs
09-28-2009, 07:02 AM
#6
Joined: Mar 2009
Location: Singapore
Posts: 1,770
Send a message via AIM to kohjingyu
Quote:
Originally Posted by shen View Post
open feint has been free for developers (and users) for a few months now.
Really? I need to check it out...