★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

'Reset' a view?

10-18-2009, 07:55 PM
#1
Joined: Mar 2009
Location: Singapore
Posts: 1,770
Send a message via AIM to kohjingyu
'Reset' a view?

Hi guys,
Is there any way to 'reset' a view back to how it looked like at the start?

Thanks.
10-18-2009, 09:43 PM
#2
Joined: Dec 2008
Posts: 382
your question seems kind of vague to me can you elaborate on what you mean by "the view" ?

genres are not to be seen as forms of textual codifications, but as systems of orientations, expectations and conventions that circulate between industry, text and subject.
10-19-2009, 12:54 AM
#3
Joined: Jan 2009
Location: App Tech Studios, USA
Posts: 1,363
He means the view as in the screen or page.

Say we are playing a game of Enigmo and we want to restart the level, he is asking if there is a line of code to reload that view/screen/page instead of taking all of the objects in the view and resetting them one at a time. I don't know how to do this, but I hope this explains it better for someone who might know it!
10-19-2009, 01:14 AM
#4
Joined: Mar 2009
Location: Singapore
Posts: 1,770
Send a message via AIM to kohjingyu
I found that it probably isn't possible, using interface builder. I made my loading functions into for loops instead and called them when loading. Worked well.