★ TouchArcade is in READ ONLY mode this weekend while we upgrade. Please support us on Patreon.
App description: Take control of the latest line of robots and test their fighting capabilities, agility, and endurance in various arenas filled with dangerous obstacles, booby traps and enemies.

Run, slide, shoot, jetpack and collect parts to upgrade and unlock new bots.

How far can you run?!

Features
- 2 Different Game modes.
- 3 worlds, and over 75 levels. (and more to come!)
- 5 Unlockable Robots.
- Cloud Save.
- Leaderboards & Achievements.
- Epic boss fights!

Boardumb's comments:


11-01-2017, 07:19 PM
#2
Joined: Apr 2012
Posts: 747
So I started this up and got the title screen fine while it loaded, but then the screen went solid purple/pink and stayed that way until I force-quit. This happened once before with Postknight, but it hasn't happened with any other game.

I'm using an iPhone 5 running iOS 8.3, if it matters.

11-02-2017, 07:10 AM
#3
Joined: Aug 2015
Location: The Netherlands
Posts: 62
Quote:
Originally Posted by Jazzpha View Post
So I started this up and got the title screen fine while it loaded, but then the screen went solid purple/pink and stayed that way until I force-quit. This happened once before with Postknight, but it hasn't happened with any other game.

I'm using an iPhone 5 running iOS 8.3, if it matters.

Hi, I'm the developer of the game.
The iPhone 5 is probably a bit too slow to run the game. If you can access the settings screen you can try to turn off "High Quality" in the settings. This should significantly boost the performance of the game on older devices.
11-02-2017, 08:17 AM
#4
Joined: Feb 2011
Location: "Mein Land"
Posts: 1,747
Had the following issue once: the 1st level startet, the screen moved but the robot was not visible
11-02-2017, 08:18 AM
#5
Joined: Feb 2011
Location: "Mein Land"
Posts: 1,747
Same on the following level ...
Edit: saw him partly at the lower left corner

Last edited by cy@n; 11-02-2017 at 08:21 AM.
11-02-2017, 08:29 AM
#6
Joined: Apr 2012
Posts: 747
Quote:
Originally Posted by neonchimp View Post
Hi, I'm the developer of the game.
The iPhone 5 is probably a bit too slow to run the game. If you can access the settings screen you can try to turn off "High Quality" in the settings. This should significantly boost the performance of the game on older devices.
Thank you for reaching out! I figured that might have been the issue, so I appreciate you confirming. I can't access any part of the game since the formal menu never appears, just the loading title screen.

But when I upgrade my hardware, I'll keep this game in mind!
11-03-2017, 10:12 AM
#7
Joined: Aug 2015
Location: The Netherlands
Posts: 62
Quote:
Originally Posted by cy@n View Post
Had the following issue once: the 1st level startet, the screen moved but the robot was not visible
Quote:
Originally Posted by cy@n View Post
Same on the following level ...
Edit: saw him partly at the lower left corner
That's an odd bug! In what levels did it happen?
12-20-2017, 03:17 PM
#8
Joined: Aug 2015
Location: The Netherlands
Posts: 62
Update v1.1

Crashbots received a big update this week!

Quote:
- Updated the interface to support the iPhone X.
- Earn additional coins by completing goals in world mode.
- Improved the loading times & performance of the game.
- You can no longer fail the tutorial levels.
- Faster endless mode game over experience.
- The forest world now has a Christmas theme.
- Made it more clear that you have lost your energy when you die.
- Added more stats to the game over screen.
- Lots of interface tweaks and bug fixes.