★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

3.1 i dracula

11-05-2009, 08:23 PM
#1
Joined: Nov 2009
Location: ON
Posts: 12
3.1 i dracula

3.1 when you downloaded it did all your games work ,can you play any game ,anything get deleted be cause on the appstore there is a game called idracula and is doesnt say anything about 3.1 but i really wanna update!?
11-05-2009, 08:30 PM
#2
Joined: Sep 2009
Location: California
Posts: 2,348


simple answer "YES" or "SI"

11-05-2009, 08:30 PM
#3
Joined: Mar 2009
Location: Rio Rancho NEW MEXICO Yes, its a state >:l
Posts: 2,895
say wha?

Plus+, Openfeint, and Gameloft Live Username: Vester
Add me on GameCenter: Sock Merchant
2/6/11 the Green Bay Packers win Super Bowl XLV
11-05-2009, 08:33 PM
#4
Joined: May 2009
Location: The Golden State
Posts: 5,809
Uhh.. I'm thinking that he downloaded 3.1 OS and iDracula doesnt work now

Add me on Steam for TF2: eggzbacon
11-05-2009, 08:35 PM
#5
All games work with 3.1 just fine. Idracula too.

Playstaion Network: zachattacksox
Quote:
Originally Posted by kijib View Post
my guns are so big i cant scratch my nose
Quote:
Originally Posted by Skate View Post
Why would you hold firearms while scratching your nose?
11-05-2009, 08:45 PM
#6
Joined: Nov 2009
Location: ON
Posts: 12
i was just asking if anything goes wrong and if idracula worked because i wanna download 3.1
11-05-2009, 08:49 PM
#7
Quote:
Originally Posted by bellaguy08 View Post
i was just asking if anything goes wrong and if idracula worked because i wanna download 3.1

Said it once, it works fine. All games will work fine.

Playstaion Network: zachattacksox
Quote:
Originally Posted by kijib View Post
my guns are so big i cant scratch my nose
Quote:
Originally Posted by Skate View Post
Why would you hold firearms while scratching your nose?