★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

Setting up Certificates

11-26-2009, 05:53 AM
#1
Joined: Nov 2009
Posts: 6
Setting up Certificates

I am having so many problems with this! Can someone help me please.

Thanks,
Max

PM here
ichat: DudeFromUkraine@mac.com
Skype: DudeFromUkraine
11-26-2009, 06:14 AM
#2
Joined: Dec 2008
Posts: 439
Quote:
Originally Posted by Mobile Max View Post
I am having so many problems with this! Can someone help me please.

Thanks,
Max

PM here
ichat: DudeFromUkraine@mac.com
Skype: DudeFromUkraine
Are you still in the developing part... or is your trouble with submission to the app store?

Can you describe a bit more of what the problem is?

11-26-2009, 03:11 PM
#3
Joined: Nov 2009
Posts: 6
Quote:
Originally Posted by arkanigon View Post
Are you still in the developing part... or is your trouble with submission to the app store?

Can you describe a bit more of what the problem is?

When i plug in my iPhone and try to test my app some error shows up. So I am not sure if I screwed things up. Also, I dont know if I have the certificates to publish app in app store right either.
11-26-2009, 03:27 PM
#4
Joined: Aug 2009
Location: San Francisco
Posts: 362
Send a message via Skype™ to micah
To test on your phone you need a development provisioning profile.

At developer.apple.com/iphone, you need to:
- Add your iPhone as a device
- Create a new App ID, with a unique bundle identifier
- Create a development provisioning profile and select your new app, and your device
- Download it and open it in Xcode

In Xcode:
- Edit your Info.plist to have the same bundle identifier as in your App ID included in the provisioning profile
- Under Targets, right-click on the name of your app and go to Get info. Go to the Build tab. Under Code Signing Identity select your development provisioning profile from the list
- Build and Go, and it should work

I just love the hoops you have to jump through. Isn't it awesome?

--=] Insurgent Games website | twitter [=-
Cryptose (TA) - Skeleton Key (TA) - Skeleton Key HD (TA link) - Aeropack (TA)
11-27-2009, 06:00 PM
#5
Joined: Nov 2009
Posts: 6
Do you guys think its possible if you guys screenshare on ichat with me to help me plz?
11-27-2009, 10:43 PM
#6
Joined: Dec 2008
Posts: 439
Quote:
Originally Posted by Mobile Max View Post
Do you guys think its possible if you guys screenshare on ichat with me to help me plz?
I'm trying to set up iChat but I'm having problems. Keeps saying server unexpectedly disconnected.

I highly recommend you describe here.... in detail what errors you're getting... post the screenshots...
11-28-2009, 07:00 PM
#7
Joined: Nov 2009
Location: Cairns, Australia
Posts: 135
I agree.

Unless you say what your problem is specifically, no one is likely to help you.

It's an annoying, stupid tricky process. But if you go into "iPhone Developer Program Portal" and follow the instructions carefully step by step you should be OK.
11-30-2009, 12:38 AM
#8
Joined: Nov 2009
Posts: 6
ok here are the screenshots
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	LittleSnapper 2.png
Views:	9
Size:	35.7 KB
ID:	11302   Click image for larger version

Name:	LittleSnapper.png
Views:	6
Size:	15.2 KB
ID:	11303  
11-30-2009, 01:14 AM
#9
Joined: Oct 2009
Posts: 241
Send a message via MSN to tukun
you need to change ur app identifier to match the one that you set in apple website.
I dont have my mb w me right now, so can't really tell you the exact steps, but i reember its somehwere in project settings.
11-30-2009, 01:28 AM
#10
Joined: Dec 2008
Posts: 439
Have a look at this thread mobile max:

http://stackoverflow.com/questions/1...with-xcode-3-2