★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

recommendation for menus for games, especially Rolando

01-08-2009, 10:23 PM
#1
Joined: Nov 2008
Location: San Pedro (Port of Los Angeles), California, USA
Posts: 823
Send a message via ICQ to applesauce25r624 Send a message via AIM to applesauce25r624 Send a message via MSN to applesauce25r624 Send a message via Yahoo to applesauce25r624 Send a message via Skype™ to applesauce25r624
recommendation for menus for games, especially Rolando

when playing rolando i press the menu WAY too often

there should be an option for touching the screen with 3 or 4 fingers to bring up the menu

at least 10 times now i have quickly brought up the menu and pressed quit or retry level when frantically trying to move my rolandos

>_< !!!!!!!

*KABOOM* ! ! !

.(>^_^).> <3 <3 <3 ! ! !
01-08-2009, 10:24 PM
#2
Joined: Sep 2008
Location: Earth
Posts: 5,252
Quote:
Originally Posted by applesauce25r624 View Post
when playing rolando i press the menu WAY too often

there should be an option for touching the screen with 3 or 4 fingers to bring up the menu

at least 10 times now i have quickly brought up the menu and pressed quit or retry level when frantically trying to move my rolandos

>_< !!!!!!!

*KABOOM* ! ! !
jelly car already does this. good thinking.

I'M ON A MAC MOTHAF*@%!

Cloudcell, Plus+, Baseball Slugger, TTR: dannys95
01-08-2009, 10:32 PM
#3
Joined: Nov 2008
Location: San Pedro (Port of Los Angeles), California, USA
Posts: 823
Send a message via ICQ to applesauce25r624 Send a message via AIM to applesauce25r624 Send a message via MSN to applesauce25r624 Send a message via Yahoo to applesauce25r624 Send a message via Skype™ to applesauce25r624
Quote:
Originally Posted by dannys95 View Post
jelly car already does this. good thinking.
yup

being able to choose 3, 4, 5 fingers would be so sweet

games that have swipe functions should not have a menu like that

.(>^_^).> <3 <3 <3 ! ! !