★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

Modern combat connection lost problem

12-06-2009, 03:52 PM
#1
Joined: Sep 2009
Location: LA,CA
Posts: 899
Modern combat connection lost problem

I am always losing connection. Something like connection is lost .2 I have good wifi. What's wrong?????
12-06-2009, 03:54 PM
#2
Joined: Apr 2009
Location: 31.560499, -111.904128
Posts: 7,471
Dunno, but you are lucky to even get past the UNPN problem.

Hakuna Matata

12-06-2009, 04:03 PM
#3
Joined: Sep 2009
Location: LA,CA
Posts: 899
Fixed it! It's so fun. Sniping them noobs down
12-06-2009, 04:44 PM
#4
Quote:
Originally Posted by xdanleex View Post
Fixed it! It's so fun. Sniping them noobs down
How???
12-06-2009, 04:50 PM
#5
Joined: Sep 2009
Location: LA,CA
Posts: 899
i dunno. im itouch 2g with 3.1.2 i just restarted my itouch and i had full connection. no problem.
12-06-2009, 05:04 PM
#6
Quote:
Originally Posted by xdanleex View Post
i dunno. im itouch 2g with 3.1.2 i just restarted my itouch and i had full connection. no problem.
I refuse to ever upgrade to 3.1.2.
12-06-2009, 05:18 PM
#7
Why not upgrade to 3.1.2?

I don' t have UNPN problem, but when I search match my itouch 'crashes'
12-06-2009, 05:34 PM
#8
Joined: Sep 2009
Location: LA,CA
Posts: 899
im perfectly fine. just owned someone with an RPG. massed it on him!!!!!!!!!!. the sniper rifle is bad though. i shoot far away. and the bullet acts as if im non scoping. it shoots anywhere. when im scoping. other then tat, im fine
12-06-2009, 08:23 PM
#9
Joined: Oct 2009
Posts: 14
did anyone solve the crashing
12-06-2009, 09:08 PM
#10
Joined: Sep 2009
Location: LA,CA
Posts: 899
no crashing here