★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

Quickreply-leading to another page?

01-14-2009, 01:26 AM
#1
Joined: Oct 2008
Posts: 364
Quickreply-leading to another page?

If i'm not mistaken, the Q/Reply orange button below people's posts allows you to reply to the message in the box right at the bottom of the thread right? If so, everytime I click on it, it leads me to the full reply page, with the person's post i pressed the Q/reply button appearing in between quote brackets. Any help?

EDIT: Oh i'm using Internet Explorer, version 7.
01-14-2009, 01:59 AM
#2
Joined: Oct 2008
Location: New Orleans, LA
Posts: 893
Quote:
Originally Posted by ITrocks View Post
i'm using Internet Explorer, version 7.
This seems like the bigger problem here

01-14-2009, 02:13 AM
#3
Joined: Oct 2008
Posts: 364
Quote:
Originally Posted by rootbeersoup View Post
This seems like the bigger problem here
Ahh okay. It's just that this a new problem, it's never happened before. Odd. It's quite annoying because sometimes i just want to vent and can't wait that second!
01-14-2009, 02:31 AM
#4
Joined: Sep 2008
Location: Birmingham, UK, dull corner of the world
Posts: 2,367
Quote:
Originally Posted by ITrocks View Post
EDIT: Oh i'm using Internet Explorer, version 7.
Out of interest, have you tried a different browser such as Firefox to see if you can replicate the problem?
01-14-2009, 02:31 AM
#5
Joined: Oct 2008
Location: The Netherlands
Posts: 1,351
Hm almost sounds like you're hitting the Quote button. Or as if the Q/Reply button functions as the Quote button which would be a bug in the forum software I guess...?

Stefan
01-14-2009, 03:00 AM
#6
Joined: Oct 2008
Location: New Orleans, LA
Posts: 893
Which brings me to ask why we need to click the Q/Reply in order to enable Quick Reply... It's not like that on other vB forums I visit.
01-14-2009, 06:59 AM
#7
Joined: Nov 2008
Location: Wouldn't you like to know ;)
Posts: 2,632
Send a message via ICQ to brewstermax Send a message via AIM to brewstermax Send a message via MSN to brewstermax Send a message via Yahoo to brewstermax
Quote:
Originally Posted by ITrocks View Post
EDIT: Oh i'm using Internet Explorer, version 7.
That would be the issue. Try Firefox, Safari, Opera, or Chrome. Any of these are better than that ^. Chrome is my favorite, though.

Mine just jumps me down to the quick reply box. Of course, not on IE, but still. It works fine for me. Try another browser.
01-14-2009, 07:15 AM
#8
Joined: Oct 2008
Posts: 364
Quote:
Originally Posted by brewstermax View Post
That would be the issue. Try Firefox, Safari, Opera, or Chrome. Any of these are better than that ^. Chrome is my favorite, though.

Mine just jumps me down to the quick reply box. Of course, not on IE, but still. It works fine for me. Try another browser.
I don't know why, but i've never had this thing for having multiple browser softwares. Oh well, it's my loss. I agree with the person above though- why do we need to click on a button to access the quick reply box?
01-15-2009, 12:15 PM
#9
Joined: Sep 2008
Location: Vancouver, BC
Posts: 784
Quote:
Originally Posted by wastedyuthe View Post
Out of interest, have you tried a different browser such as Firefox to see if you can replicate the problem?
Or even Safari. That's what I use.

Bullet Development (twitter) Bullet Skater // Psychedelic


01-15-2009, 09:18 PM
#10
Joined: Oct 2008
Location: Where the grass is green and the girls are pretty
Posts: 395
I use safari as well. After all, it's "The best browser ever". Or so apple says.