★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

Beta apps on I-touch?

02-03-2010, 05:15 PM
#1
Joined: Jan 2010
Location: Georgia
Posts: 6
Beta apps on I-touch?

Hey guys, this may be in the wrong forum and i am probably an idiot. But for some odd reason whenever i want to beta test an app, i cannot put it on my I-touch. It is a 2nd gen. touch and it has been jailbroken. And every time i put it in my apps and sync i get an error msg. Any help is greatly appreciated!
Thanks!,
Mrpartyboyuknowit.
02-03-2010, 05:16 PM
#2
Joined: Oct 2009
Location: the 56th realm of existence
Posts: 5,948
do you have a provisioning file? CUS YOU'D NEED THAT

Beta tester of 54 games
Quote:
Originally Posted by crex View Post
Thats a nice lookin gun.
02-03-2010, 05:19 PM
#3
Joined: Jan 2010
Location: Georgia
Posts: 6
Ah i do not, it is available to me but a friend told me that all i need is the application bundle. What do i do with the provisioning profile? And thanks!
02-03-2010, 05:27 PM
#4
Joined: Jan 2010
Location: Georgia
Posts: 6
Oh wait now i see. THANKS!
02-03-2010, 05:29 PM
#5
Joined: Oct 2009
Location: the 56th realm of existence
Posts: 5,948
your welcome?

Beta tester of 54 games
Quote:
Originally Posted by crex View Post
Thats a nice lookin gun.
02-03-2010, 06:57 PM
#6
Joined: Jun 2009
Posts: 10,965
I get this sometimes - re-copying the MOBILEPROVISION and IPA files into iTunes again helps. (Once I had to do this 3 times to get the app synced over...)

Quote:
Originally Posted by NickFalk View Post
Squids!?

Worst idea ever!