★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

(Good) Eliminate powercell glitch

02-14-2010, 07:34 AM
#1
Joined: Jan 2010
Posts: 49
(Good) Eliminate powercell glitch

For some reason when I download an app to get powercells, I get way more than what I'm supposed to get. For example, it will say 10 free powercells but I get like 40 or 50. I'm definetly not complaining, it's good cause I get to play more, but does anyone else get this?
02-14-2010, 07:49 AM
#2
Joined: Dec 2009
Location: 日本人
Posts: 407
Quote:
Originally Posted by jhoughto123 View Post
For some reason when I download an app to get powercells, I get way more than what I'm supposed to get. For example, it will say 10 free powercells but I get like 40 or 50. I'm definetly not complaining, it's good cause I get to play more, but does anyone else get this?
theres a elminate thread and you have to post it ther or make a new thread on game disc

02-14-2010, 07:52 AM
#3
Joined: Jan 2010
Posts: 49
Quote:
Originally Posted by sikichi View Post
theres a elminate thread and you have to post it ther or make a new thread on game disc
As soon as I posted this I realesised I put it in the wrong section, how do I change, I'm newish to Touch Arcade
02-14-2010, 08:01 AM
#4
Joined: Jan 2010
Posts: 49
Wth

Did a moderator move this thread here? I was trying to find out how to do it but then it was just there.
02-14-2010, 12:20 PM
#5
Joined: Jan 2010
Posts: 28
Please delete this thread!! Need to keep those kind of glitches on the dl.

Plus+ : larner
Openfeint: Larner

Team NVus
02-14-2010, 12:28 PM
#6
Damn I'm gonna have to start doing the offers again. I have several hundred(something like 800) from buying the powercell packs. But I haven't been playing since the 1.1 due t starting to run slowly on my edge network. But I hear 1.1.1 is running faster and 1.2 is on te way so I will probably start up again soon. I'm at like level 35 or so. Haven't played in months.
02-14-2010, 01:37 PM
#7
Joined: Jan 2010
Location: Ohio
Posts: 267
Dude I just did two offers (worth 20 power cells) and I got 60, that's awesome!!!

Gameloft ID: VoN_Athlos Plus+ ID: Twizzy420 Warfare Inc ID: Athlos
02-14-2010, 01:40 PM
#8
Joined: Jul 2009
Location: Houston/Austin, TX
Posts: 13,251
I downloaded the amplifier on Monday. It said 12 free power cells. I got 108. 180 total now for free..

Twitter: @back2this
02-14-2010, 01:47 PM
#9
I too have witnessed this glitch. I went from 61 power cells to 101 power cells in the course of a few days... Can't complain.
02-14-2010, 01:56 PM
#10
Joined: Dec 2008
Posts: 6,509
People still play Eliminate?