★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

iPhone: DropZap updated with 2-player mode and new look.

03-05-2010, 02:10 AM
#1
Joined: Nov 2009
Posts: 233
DropZap updated with 2-player mode and new look.

UPDATE: I've removed DropZap from sale temporarily to fix a serious bug.

UPDATE 2: DropZap 1.41 has been submitted for review. Score submissions from DropZap 1.4 are rejected as they may result from the continuation of a game from a previous version in the wrong game mode.

Check out this video!

http://www.youtube.com/watch?v=jMI5RDynl9c

Notable changes:
* new split-screen two player mode
* new graphics style
* better looking lasers
* grid lines added
* improved general instructions
* new icon
* new background in main menu

If you haven't played DropZap before, check out the web version: http://dropzap.appspot.com

Last edited by amichail; 03-05-2010 at 01:31 PM.
03-05-2010, 02:52 AM
#2
Joined: May 2009
Posts: 3,839
Lemme help you


Youtube link | Pop Up

Mis-quotes!!!!!!!
Quote:
Originally Posted by GodSon View Post
The bottom two is where you can buy your bottom turrets.
Quote:
Originally Posted by Rubicon View Post
at this point I should say we're not looking for anymore guys

03-05-2010, 03:02 AM
#3
Joined: May 2009
Posts: 4,461
Looks alot better. I think I'll give it another chance.
03-05-2010, 03:12 AM
#4
Wow, I played the flash game and it was so fun. A very different game. Not the kind of game I'm used to seeing.

Definitely buying it now
03-05-2010, 04:29 AM
#5
Joined: Nov 2009
Posts: 233
I've removed DropZap from sale temporarily to fix a serious bug.
03-05-2010, 04:42 AM
#6
Quote:
Originally Posted by amichail View Post
I've removed DropZap from sale temporarily to fix a serious bug.
Interesting. May I ask what bug this would be?
03-05-2010, 04:49 AM
#7
Joined: Nov 2009
Posts: 233
Quote:
Originally Posted by MasterChief3624 View Post
Interesting. May I ask what bug this would be?
The game state saved when you quit the app in a previous version does not load properly in version 1.4. Either you get a crash or it continues the game in the wrong game mode.
03-05-2010, 04:53 AM
#8
Joined: Mar 2009
Location: 英國劍橋
Posts: 1,569
Quote:
Originally Posted by MasterChief3624 View Post
Interesting. May I ask what bug this would be?
Perhaps it was the one preventing it from appearing in Asian stores the first time round?
03-05-2010, 05:01 AM
#9
Joined: Jan 2009
Location: Italy
Posts: 1,452
I've never stopped playing this game since I got it. It's my #1 choice while listening toucharcade podcasts. Highly recommended as soon as it's back on sale.
03-05-2010, 05:03 AM
#10
Joined: Sep 2009
Posts: 5,678
Still needs OF though..