★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

We Rule issues

03-30-2010, 08:00 PM
#1
We Rule issues

Recently We Rule has been having issues on my end. The crops are failing to be planted or harvested. They both stop at 99% and it persists until I close the app and re-open it just to have to start over. Also, at random times the app will just shut off and close itself. Is anyone else having the same problem?
03-30-2010, 08:04 PM
#2
Joined: Mar 2010
Location: USA
Posts: 136
i used to have that problem but now it doesn't happen anymore after the company did a "system upgrade" or something..i recently had a problem where i would grow crops on a piece of land and that land would always stay the same. i did not change as the crop grew like its suppose to, but its fine now.

I guess you should just give it time.

03-30-2010, 08:08 PM
#3
Joined: Jan 2010
Location: yes
Posts: 306
Well, I have the same problem but just not as much. My problem is that I go to people's kingdoms that have open shops, but I can't trade with the kingdom, it won't let me click on the shop.

This is a forum dedicated to figure out what is the best way you can give Steve Jobs your money.
03-30-2010, 08:10 PM
#4
Quote:
Originally Posted by Jerlyndr8 View Post
i used to have that problem but now it doesn't happen anymore after the company did a "system upgrade" or something..i recently had a problem where i would grow crops on a piece of land and that land would always stay the same. i did not change as the crop grew like its suppose to, but its fine now.

I guess you should just give it time.
When was this upgrade? I haven't gotten an update fixing the bug or whatever :(
03-30-2010, 08:13 PM
#5
Joined: Jan 2010
Location: where rice paddies grow...
Posts: 3,436
it happens a lot, which is y i stop playing, unlss they add something new

 /l、
(゚、 。 7
 l、 ~ヽ
 じしf_,)ノ
03-30-2010, 08:27 PM
#6
Joined: Feb 2010
Posts: 796
Quote:
Originally Posted by CassieTheChaoticCupcake View Post
When was this upgrade? I haven't gotten an update fixing the bug or whatever
It was one in a line of server upgrades so it didn't need to go through Apple.
03-30-2010, 08:41 PM
#7
Now it won't even open at all. D=
It comes to the "loading" screen and then turns off. :(
Will re-downloading it help?
03-31-2010, 06:08 AM
#8
Joined: Dec 2008
Location: MA, USA
Posts: 211
My only problem is the friend list. I have added many new friends but it only shows 7 on my friend list. When I open another game that uses plus+, it shows all the new friends I've added, which is in the 40's. it seems all these new friends are ordering from me regularly, but I can't see any of their towns to order from them!
Does anyone know if all the save data is stored on the ngmoco servers? I was thinking of deleting and re-installing the app to see if that fixes it, but at this point I don't want to risk losing any save data.

Disc Drivin': cthibault
GameCenter = cthibault
PS3= merlinman1
Twitter: cthibault78