Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Games and Apps > iPhone and iPad Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 05-25-2010, 08:53 PM
LordGek's Avatar
LordGek LordGek is offline
Moderator
iPad Air, iOS 7.x
 
Join Date: Feb 2009
Location: Redding, CA, USA
Posts: 10,859
Default

Quote:
Originally Posted by Ubisububi View Post
Lord Gek, it is a small world. I did a Civ review for mobile tech review and you asked me if it had crashed on me (it hasn't). Your concerns are valid, however, I just couldn't reproduce any bugs.

I am curious, though, as to why people are having such wildly different experiences with the game.
Yeah, as I joked with Tong, CLEARLY Apple and Take 2 saw my query to your MTR review this morning and expedited the patch accordingly.

The coincidence was too much so I HAD to buy it now!
Reply With Quote
  #22  
Old 05-26-2010, 12:41 AM
Ubisububi Ubisububi is offline
Senior Member
iPad Air
 
Join Date: Oct 2009
Location: California
Posts: 727
Default

Quote:
Originally Posted by LordGek View Post
Yeah, as I joked with Tong, CLEARLY Apple and Take 2 saw my query to your MTR review this morning and expedited the patch accordingly.

The coincidence was too much so I HAD to buy it now!
I Agree. They obviously fear you.

As they should.
Reply With Quote
  #23  
Old 05-26-2010, 07:44 AM
LordGek's Avatar
LordGek LordGek is offline
Moderator
iPad Air, iOS 7.x
 
Join Date: Feb 2009
Location: Redding, CA, USA
Posts: 10,859
Default

I just played it a bit last night and give some credit that this "Scenario Creator" is something they NEVER had in any of the previous incarnations of Civilization Revolution on other systems, that being said I found it a bit of a pisser I couldn't ever see a summation of the altered rules I chose once in the middle of the game (especially if coming back to a save after a day or so).
Reply With Quote
  #24  
Old 05-28-2010, 10:22 AM
joe830 joe830 is offline
Member
iPhone 3GS, OS 3.x
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 30
Default Map Size

Is there no way to increase the map size? The map seems small in area. BTW, I don't mean zooming in and out.
Reply With Quote
  #25  
Old 05-28-2010, 11:12 AM
LordGek's Avatar
LordGek LordGek is offline
Moderator
iPad Air, iOS 7.x
 
Join Date: Feb 2009
Location: Redding, CA, USA
Posts: 10,859
Default

Quote:
Originally Posted by joe830 View Post
Is there no way to increase the map size? The map seems small in area. BTW, I don't mean zooming in and out.
I don't think so. Map size and number of opponents have been locked in all incarnations of Civilization Revolution (Xbox 360, PS3, DS, iPhone, and now iPad) and I'm willing to bet changing this aspect is more than the developers would want to take on with this now 4+ year old project. This game has actually remained fundamentally unchanged in all of its incarnations save user interface and display.
Reply With Quote
  #26  
Old 05-28-2010, 11:21 AM
Trayray Trayray is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 75
Default Does it still crash?

I've been keeping a close eye on comments on the iTunes store and held off from buying this game for months due to complaints. I was wondering if anyone can confirm that the latest update has, indeed, fixed the crashing. If so, I can finally buy this sucker. Thanks.
Reply With Quote
  #27  
Old 05-28-2010, 11:31 AM
joe830 joe830 is offline
Member
iPhone 3GS, OS 3.x
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 30
Default

Quote:
Originally Posted by Trayray View Post
I've been keeping a close eye on comments on the iTunes store and held off from buying this game for months due to complaints. I was wondering if anyone can confirm that the latest update has, indeed, fixed the crashing. If so, I can finally buy this sucker. Thanks.
I've played two games so far and it has crashed once. Just make sure you restart your ipad after each crash. Good game.
Reply With Quote
  #28  
Old 05-28-2010, 11:37 AM
Trayray Trayray is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 75
Default cool

Thanks. I guess I'll go ahead and take the plunge

Tray
Reply With Quote
  #29  
Old 05-28-2010, 12:50 PM
LordGek's Avatar
LordGek LordGek is offline
Moderator
iPad Air, iOS 7.x
 
Join Date: Feb 2009
Location: Redding, CA, USA
Posts: 10,859
Default

Quote:
Originally Posted by joe830 View Post
I've played two games so far and it has crashed once. Just make sure you restart your ipad after each crash. Good game.
You're all patched up and have rebooted after the install? I know this should be obvious but, grr, so many have whined about crashes in apps without doing this first so I have to ask.

If you had done the above, any clue what you were doing when it crashed (the tester in me feels compelled to try to recreate the crash on my end)?
Reply With Quote
  #30  
Old 05-28-2010, 02:32 PM
Chod Chod is offline
Senior Member
iPad
 
Join Date: May 2010
Posts: 124
Default

After the update, I haven't had a crash. Have only played 2 full games but that is more then acceptable for me.

Like other posters have said, make sure you install the update and then reboot your ipad.

You should be good to go after that.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent