★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

Need help! how do i sync app to new pc??

04-03-2010, 12:50 PM
#1
Joined: Jan 2010
Location: Ohio
Posts: 267
Need help! how do i sync app to new pc??

I just got a new PC and it won't let me put my apps on it, I already wiped my old PC to factory settings and I don't have the apps on that PC anymore. All my apps are on my ipod touch. So how do I sync them with my new PC?

Gameloft ID: VoN_Athlos Plus+ ID: Twizzy420 Warfare Inc ID: Athlos
04-03-2010, 12:52 PM
#2
Joined: Sep 2009
Location: California
Posts: 2,348
Connect your iPod to your new PC, open iTunes and when you see the iPod pop up on the left side, right click on it and click "Transfer Purchases" and all your apps will sync.

04-03-2010, 12:54 PM
#3
Joined: Jun 2009
Posts: 754
Quote:
Originally Posted by loves2spoon View Post
Connect your iPod to your new PC, open iTunes and when you see the iPod pop up on the left side, right click on it and click "Transfer Purchases" and all your apps will sync.
yes thats it
04-03-2010, 12:55 PM
#4
Joined: Jan 2010
Location: Ohio
Posts: 267
thank you guys so much for the fast reply!

Gameloft ID: VoN_Athlos Plus+ ID: Twizzy420 Warfare Inc ID: Athlos
04-03-2010, 01:16 PM
#5
Joined: Sep 2009
Location: California
Posts: 2,348
Quote:
Originally Posted by Athlos View Post
thank you guys so much for the fast reply!
Happy to help
04-03-2010, 01:44 PM
#6
Joined: May 2009
Posts: 3,839
Quote:
Originally Posted by Athlos View Post
thank you guys so much for the fast reply!
Did it work?
It does not work on mine
It just states that it is copying, but there is NOT a SINGLE ipa MOVED from the iPod touch to the computr

Mis-quotes!!!!!!!
Quote:
Originally Posted by GodSon View Post
The bottom two is where you can buy your bottom turrets.
Quote:
Originally Posted by Rubicon View Post
at this point I should say we're not looking for anymore guys
04-03-2010, 01:47 PM
#7
Joined: Sep 2009
Location: California
Posts: 2,348
Quote:
Originally Posted by ultimo View Post
Did it work?
It does not work on mine
It just states that it is copying, but there is NOT a SINGLE ipa MOVED from the iPod touch to the computr
Are you using pirated apps?

lol
04-05-2010, 06:24 AM
#8
Joined: May 2009
Posts: 3,839
Quote:
Originally Posted by loves2spoon View Post
Are you using pirated apps?

lol
I do NOT pirate apps

Mis-quotes!!!!!!!
Quote:
Originally Posted by GodSon View Post
The bottom two is where you can buy your bottom turrets.
Quote:
Originally Posted by Rubicon View Post
at this point I should say we're not looking for anymore guys
04-05-2010, 02:33 PM
#9
Are you logged into your iTunes account on your new PC?
04-05-2010, 04:50 PM
#10
Joined: May 2009
Posts: 3,839
Quote:
Originally Posted by bmn0210 View Post
Are you logged into your iTunes account on your new PC?
Yes..... also authorized it several times

Mis-quotes!!!!!!!
Quote:
Originally Posted by GodSon View Post
The bottom two is where you can buy your bottom turrets.
Quote:
Originally Posted by Rubicon View Post
at this point I should say we're not looking for anymore guys