★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

ZombieSmash not compatible?!?? HELP

04-24-2010, 04:12 PM
#1
Joined: Feb 2009
Location: New York
Posts: 1,630
Send a message via Skype™ to Jordanrracer
ZombieSmash not compatible?!?? HELP

I am very disapointed that i just bought ZombieSmash for my Jailbroken 2nd generation Ipod Touch 8 gigabites with its 3.0 Software...

It says "The application "ZS" was not installed on the iPod "Jordan's iTouch" because it is not compatible with this iPod."

PLEASE help me.. I don't want to think i just waisted a dollar on something i can even use.. :/

-Jordan
04-24-2010, 04:51 PM
#2
Joined: Jan 2010
Location: Under Your Bed
Posts: 1,502
Quote:
Originally Posted by Jordanrracer View Post
I am very disapointed that i just bought ZombieSmash for my Jailbroken 2nd generation Ipod Touch 8 gigabites with its 3.0 Software...

It says "The application "ZS" was not installed on the iPod "Jordan's iTouch" because it is not compatible with this iPod."

PLEASE help me.. I don't want to think i just waisted a dollar on something i can even use.. :/

-Jordan
That's what you get for jailbreaking. No sympathy from me

04-24-2010, 05:08 PM
#3
Joined: Feb 2009
Location: New York
Posts: 1,630
Send a message via Skype™ to Jordanrracer
I think my software is just out of date..
my friend had like 3.1 software and jailbroken. il just restore and update now and jailbrake again later on.
04-24-2010, 05:20 PM
#4
Quote:
Originally Posted by Fruho View Post
That's what you get for jailbreaking. No sympathy from me
Um...he didn't say he pirated it. Or are you suggesting he did and that it's a problem with the crack he used?
04-24-2010, 05:22 PM
#5
Joined: Jan 2010
Location: Under Your Bed
Posts: 1,502
Quote:
Originally Posted by bmn0210 View Post
Um...he didn't say he pirated it. Or are you suggesting he did and that it's a problem with the crack he used?
No-but jailbreaking does mes with memory and settings of the device
04-24-2010, 05:32 PM
#6
Joined: Feb 2010
Location: Perv, why do you care?
Posts: 1,807
Quote:
Originally Posted by Fruho View Post
No-but jailbreaking does mes with memory and settings of the device
It uses more memory.
04-24-2010, 05:37 PM
#7
Joined: Jan 2010
Location: Under Your Bed
Posts: 1,502
Quote:
Originally Posted by Mondae View Post
It uses more memory.
It also slows down the device, and uses more battery power. It also increases the chances of an app crashing
04-24-2010, 07:03 PM
#8
Joined: Oct 2009
Posts: 107
yea you gotta update your OS to at least 3.1.1

Currently Playing: Plants vs. Zombies, Tilt to Live, Doodle Jump, Canabalt, Trenches, Flight Control
04-24-2010, 08:17 PM
#9
Joined: Feb 2009
Location: New York
Posts: 1,630
Send a message via Skype™ to Jordanrracer
Quote:
Originally Posted by mezdup View Post
yea you gotta update your OS to at least 3.1.1
Oh. ok. I just had regular 3.0 jailbreak.

And i did NOT crack the app..
Why would i crack an app thats just one dollar..
doesnt matter now. It works fine now since i restored my ipod and upgraded it to latest version. ty.
04-24-2010, 08:48 PM
#10
Quote:
Originally Posted by Fruho View Post
It also slows down the device, and uses more battery power. It also increases the chances of an app crashing
But it lets you do a lot more things so the pros outweigh the cons.

7/26/10-- Matt Garza throws first no-hitter in Rays history!
Quote:
Originally Posted by RyoHazuki View Post
It may strike you as disrespectful to ask questions, that's ok, it strikes me as stupid not to.