Support our Sponsors:
Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 05-04-2010, 05:40 PM
GodSon GodSon is offline
Senior Member
iPad mini, iOS 6.x
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,377
Default

Quote:
Originally Posted by LordGek View Post
SOFTENED!
SOFTENED!

Ha! Lovining it! Softening armor for an easy kill.
Reply With Quote
  #22  
Old 05-04-2010, 05:45 PM
TheSporkWithin TheSporkWithin is offline
Senior Member
iPad (3rd Gen), iOS 5.x
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 929
Default

Mmm, this is definitely on my list for when I get my first paycheck...
Reply With Quote
  #23  
Old 05-04-2010, 05:46 PM
squarezero squarezero is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2008
Location: Salem, Massachusetts, USA
Posts: 10,810
Default

Quote:
Originally Posted by LordGek View Post
Have to ask, you did reboot after installing?
Same thing happened to me -- had to start a new character. And no, I didn't restart the device before starting the game. Will do so now.
Reply With Quote
  #24  
Old 05-04-2010, 05:46 PM
postmanmanman postmanmanman is offline
Senior Member
iPod Touch (3rd Gen), OS 4.x
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 230
Default

Oh wow, it crashed again. I'm going to redownload.
Reply With Quote
  #25  
Old 05-04-2010, 05:47 PM
jsrco jsrco is offline
Senior Member
iPhone 5, iOS 6.x
 
Join Date: Oct 2009
Location: Missouri, USA
Posts: 1,486
Default

Quote:
Originally Posted by Fletch11 View Post
$4.99?? Will wait for sale.
I would say you are missing out. These are great devs and they really listened to us in the beta of the game. 5 for supporting them is cool with me... but I forget that idevice users are the $1 General Store shoppers of the video game world.



http://www.100rogues.com/
Reply With Quote
  #26  
Old 05-04-2010, 05:52 PM
GodSon GodSon is offline
Senior Member
iPad mini, iOS 6.x
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,377
Default

Working very smooth for me on my iTouch 2G. After I downloaded I booted up my "System Activity Monitor" To clear up memory. I Have yet to experience a crash. Loving my Crusader btw.
Reply With Quote
  #27  
Old 05-04-2010, 05:53 PM
New England Gamer's Avatar
New England Gamer New England Gamer is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 6,025
Default

Yes rebooted of course, yes did everything I was supposed to do and yet I crashed mid-battle. First time I was on floor one. Restarted my device and cleared the first floor and thought I was good to go - same thing happened on the second floor but this time was able to get a "continue" on the screen so I thought not all was lost. But each time the load screen finishes and I "touch to start" it crashes. In the process of reinstalling now from scratch so let's hope that fixes it!
Reply With Quote
  #28  
Old 05-04-2010, 05:55 PM
medianotzu medianotzu is offline
Senior Member
iPod Touch (4th Gen), iOS 5.x
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 3,817
Default

Well, I just played the first two floors and although I must admit I wasn't as convinced about this game as some (which didn't stop me from buying this much-anticipated roguelike right away, mind you) I am definitely sold on it now. I can already tell there is going to be a lot of strategy in it, which is exactly what I love in a Roguelike. I also appreciate the movement and art more than I thought I might from preview videos. And the music is just awesome. I can tell there will be many hours of entertainment here.

Re: bugs--I didn't have any crashing issues so far, (I did restart my device after downloading) but I am having the apparent glitch with the skill tree where it displays a skill point, but I haven't found any way to add it. I was able to do so earlier, however, so it's not like I just don't know how to do it, so it must be a bug I suppose.
Reply With Quote
  #29  
Old 05-04-2010, 05:55 PM
VeganTnT's Avatar
VeganTnT VeganTnT is offline
Moderator
iPad (3rd Gen), iOS 7.x
 
Join Date: Jul 2008
Location: Orlando, FL
Posts: 4,451
Default

Can it only be played in portrait mode? The game looks great but I can't justify a $5 purchase if so, holding the width of the iPhone is a terrible strain on my hand
Reply With Quote
  #30  
Old 05-04-2010, 05:57 PM
medianotzu medianotzu is offline
Senior Member
iPod Touch (4th Gen), iOS 5.x
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 3,817
Default

Yes, it's only in portrait. I wouldn't mind seeing an update which allows it to be played in landscape though. I'll just cross my fingers on that one.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent