★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

Need help for a GOOD THING!

05-16-2010, 11:50 AM
#1
Joined: Nov 2009
Location: London
Posts: 173
Need help for a GOOD THING!

Guys, I have Mirror's Edge on my iPhone 3G. But.. It's an iPad Game... You all know that it's Out just on iPad. So, I've SSH and putted Mirror's Edge on my iPhone:

-I can see the Icon.
-I can ear the music.
-I can see a bit of the Menu...

But I can't TOUCH Start.... so, Who Knows how to reduce the game screen size like that it can fit on my iPhone and I can play Mirror's edge on my iPhone...

Is there any Apps or something to do this? ( reduce screen size, change settings....) Thanks.

Pictures:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_0008.PNG
Views:	0
Size:	48.5 KB
ID:	18273   Click image for larger version

Name:	IMG_0009.PNG
Views:	1
Size:	15.1 KB
ID:	18274   Click image for larger version

Name:	IMG_0010.PNG
Views:	1
Size:	13.2 KB
ID:	18275  

Click image for larger version

Name:	IMG_0011.PNG
Views:	3
Size:	22.7 KB
ID:	18276  
05-16-2010, 11:51 AM
#2
Joined: Nov 2009
Location: London
Posts: 173
let's hope!

05-16-2010, 11:52 AM
#3
Joined: Nov 2009
Location: London
Posts: 173
Let's Do It
05-16-2010, 12:40 PM
#4
Joined: Feb 2010
Location: Perv, why do you care?
Posts: 1,807
Seriously!!!

TWO THREADS!!!

You should have just gotten the one moved.
05-16-2010, 12:52 PM
#5
Joined: Nov 2008
Location: Munich, Germany
Posts: 754
Send a message via Skype™ to mobile1up
Quote:
Originally Posted by Eliminate-User View Post
Guys, I have Mirror's Edge on my iPhone 3G. But.. It's an iPad Game... You all know that it's Out just on iPad. So, I've SSH and putted Mirror's Edge on my iPhone:
ssh into it and edit the Info.plist file

Code:
<key>UIDeviceFamily</key>
<array>
<integer>1</integer>
<integer>2</integer>
</array>
remove the second line within the UIDeviceFamily definition; this will define it as being a low-resolution (iphone/ipod touch) capable application. if the application has been coded right; you may get lucky - but it may also be designed specifically for the ipad - which means hardcoded higher resolution stylus handling.

good luck

// Aaron Ardiri
Mobile 1UP is a proud indie developer - support us!
developer of Caveman / Caveman HD and GW Series
05-16-2010, 01:11 PM
#6
Joined: Nov 2009
Location: London
Posts: 173
Quote:
Originally Posted by mobile1up View Post
ssh into it and edit the Info.plist file

Code:
<key>UIDeviceFamily</key>
<array>
<integer>1</integer>
<integer>2</integer>
</array>
remove the second line within the UIDeviceFamily definition; this will define it as being a low-resolution (iphone/ipod touch) capable application. if the application has been coded right; you may get lucky - but it may also be designed specifically for the ipad - which means hardcoded higher resolution stylus handling.

good luck
Thanks But.. I'm on a MAC OSX TIGER...Can you just tell it with more details ? thanks....
05-16-2010, 01:24 PM
#7
Joined: Nov 2008
Location: Munich, Germany
Posts: 754
Send a message via Skype™ to mobile1up
Quote:
Originally Posted by Eliminate-User View Post
Thanks But.. I'm on a MAC OSX TIGER...Can you just tell it with more details ? thanks....
well, you said you copied over the file using SSH - why not edit it before copying it, change the Info.plist file and then re-copy it over. all the info you need is here, i can not guarentee that this will make it work however.

// Aaron Ardiri
Mobile 1UP is a proud indie developer - support us!
developer of Caveman / Caveman HD and GW Series