★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

Land Sea Air Warfare Help?

05-20-2010, 06:56 PM
#1
Senior Member [Original Poster]
Joined: Apr 2010
Location: United States
Posts: 157
Land Sea Air Warfare Help?

I cannot seem to access any units other than the basic Tech 1 units. I have tried upgrading to tech 2 and tech 3, but no other unit options appear. Help!
05-20-2010, 08:03 PM
#2
Joined: Jun 2009
Location: Japan -> S.Korea -> USA
Posts: 944
uhmm... build buildings..?

05-20-2010, 08:21 PM
#3
Joined: May 2009
Location: at my computer?
Posts: 505
lol not sure what you mean... If you upgrade to level 2 and 3.... more buildings are available automatically and new units are available in the buildings...

Games I'm Playing: Doom Classic, Red Conquest!, Battle for Wesnoth, Land Air Sea Warfare (my favorite rts, buy it today!)
05-20-2010, 08:27 PM
#4
Maybe you think you are tiering but you aren't..
are you sure you press the upgrade on the HQ.. the one thats 3500 is tier 2 and the 10000 one is tier 3
05-20-2010, 08:57 PM
#5
Senior Member [Original Poster]
Joined: Apr 2010
Location: United States
Posts: 157
yes i swear i upgraded it, I'll post a screenshot soon.
05-20-2010, 09:12 PM
#6
Senior Member [Original Poster]
Joined: Apr 2010
Location: United States
Posts: 157
never mind, fixed it. turns it out was a glitch.
05-20-2010, 11:26 PM
#7
Joined: May 2010
Location: Tampa, FL
Posts: 306
Could you please tell me what did or changed? I can add this info to my FAQ in case another user has the same issue.