★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

Office Heroes Usernames

07-21-2010, 08:37 PM
#1
Joined: Feb 1983
Location: Barcelona
Posts: 1,268,692
Office Heroes Usernames

I want to link to a thread for a post I'm working on but if you have the game already put your name here.
07-22-2010, 05:22 AM
#2
Joined: Mar 2010
Posts: 191
se99jmk

07-22-2010, 06:56 AM
#3
Joined: Jun 2010
Location: KZ
Posts: 55
What should be a name format?
07-22-2010, 07:21 AM
#4
Quote:
Originally Posted by Farick View Post
What should be a name format?
I was wondering the same. It used my facebook login I think. Also, where do you enter a friends username to add them? All I can see is invite buttons which just post a general invite to my fb newsfeed.

My login is nicodemus3d (i think)
07-22-2010, 01:26 PM
#5
Also, some clarification on the crash bugs some people are experiencing. It has nothing to do with hardware or OS version or anything else device-related - it's a region issue!

We found an issue that was affecting many non - US users. The short version is that this was an issue with a custom font; we didn't experience the issue in testing but upon release folks started crashing.

This issue has been fixed and we submitted an urgent update last night, which is currently under review. In the meantime, we have removed the app from the store from affected countries and will reactivate as soon as the update goes live which will hopefully be in a few days.

Sorry 'bout that, for the folks in other regions we'll be up and fixed for you soon.
07-22-2010, 05:03 PM
#6
Joined: Feb 2010
Location: London, UK
Posts: 32
I dont think you can. People need to be facebook friends.
07-22-2010, 08:46 PM
#7
Joined: Feb 2010
Location: Los Angeles
Posts: 2,255
Yah this is the discussion I had started in the original Office Heroes thread. The Facebook only thing limits those of us here at TA that have built friends lists through +Plus or OpenFeint.
07-23-2010, 02:57 PM
#8
Joined: Oct 2009
Location: Bay Area
Posts: 136
Quote:
Originally Posted by Cilo View Post
The Facebook only thing limits those of us here at TA that have built friends lists through +Plus or OpenFeint.
I second this. Would have been nice to have used one of those.

I also like to keep my real friends and gaming friends separated, theres no need for some random person who just wants to play a game with me needs to know anything about me.

And I would really like to see push notifications added to this and support for the Retina screen would be a plus for me.

iPhone Game Developer and UI Engineer.
I will buy any games that support iCade, and I'll buy all in-app purchases if it has 2 player wifi/Bluetooth iCade support
Plus+:Gnarkiii
OpenFeint:GnarKiLL

Last edited by GnarKill; 07-23-2010 at 03:07 PM.
07-27-2010, 09:52 AM
#9
Joined: Apr 2009
Location: Tampa, FL
Posts: 23
On FB I have a separate group for people I play games with. They have limited access to my profile. It's not hard to set up. If anyone wants to be FB friends, PM me.
08-24-2010, 08:33 AM
#10
Joined: Oct 2009
Location: Bay Area
Posts: 136
You no longer need Facebook to be friends in Office Heroes. You can add me as gnarkiLL if you would like.

iPhone Game Developer and UI Engineer.
I will buy any games that support iCade, and I'll buy all in-app purchases if it has 2 player wifi/Bluetooth iCade support
Plus+:Gnarkiii
OpenFeint:GnarKiLL