Support our Sponsors:
Reply
 
Thread Tools
  #1101  
Old 11-21-2012, 03:03 PM
Gregz0r Gregz0r is offline
Senior Member
iPhone 5s, iOS 7.x
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 167
Default

Just got my ipad mini and I'm loving the App Store version of iMAME4all.
I can't wait for an ios6 jailbreak, so I try the proper version.
Reply With Quote
  #1102  
Old 12-12-2012, 01:11 AM
nsotiriou nsotiriou is offline
Junior Member
iPad, OS 3.x
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 9
Default Mouse compatibility.

Hello,
I have a long time to visit the forum but I have a question for Seleco,
Using the btstack is there a way to use a bluetooth mouse with mame?
The reason is simple, some games need smouth movement such as Arcanoid.
Also the new version of mame4ios 1.2 works fine with ipad2 and you have done a very good job.
Thank you
Reply With Quote
  #1103  
Old 12-15-2012, 11:50 AM
Vandelay Vandelay is offline
Junior Member
iPhone 4, iOS 5.x
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
Default

hi Seleuco,
got a question for u. i just got an icade mobile and got this problem with imame4all: whenever i push right + button 1 (to shoot) the input doesnt work, the plane move to the right but the button 1 doesnt shoot. (aerofighters) i google a little and found a guy with the same problem
i tried to change the button mapping but i just getting worse, i ended up deleting the cfg, starting over, but the mapping is really complicated and i just end with a mess.
the problem is with imame4all i think, i tried others emus with no issues (nes.emu, snes9x, and the bindings works)
also i read like 50 pages of this post and ended here posting.

thank you

ps. someone has a good config for icade mobile to share?

Last edited by Vandelay; 12-15-2012 at 11:52 AM..
Reply With Quote
  #1104  
Old 02-03-2013, 04:19 PM
PHUCK-O PHUCK-O is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 78
Default

Anyone know how to run local multiplayer over wifi?
Reply With Quote
  #1105  
Old 02-05-2013, 10:37 PM
jimmah82 jimmah82 is offline
Junior Member
iPad (3rd Gen), iOS 6.x
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
Default iCade not working

I recently installed the evasi0n iOS 6.1 jailbreak on iPad 3 and the iCade is not working at all in iMame4all. I have it working in other emulators, just not iMame. It does work with the Gridlee version on iTunes so I'm thinking it could be a BTStack issue.

Is anyone else having this problem?
Reply With Quote
  #1106  
Old 02-06-2013, 12:48 AM
yellowknife yellowknife is offline
Senior Member
iPad, OS 3.x
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 174
Default

Quote:
Originally Posted by jimmah82 View Post
I recently installed the evasi0n iOS 6.1 jailbreak on iPad 3 and the iCade is not working at all in iMame4all. I have it working in other emulators, just not iMame. It does work with the Gridlee version on iTunes so I'm thinking it could be a BTStack issue.

Is anyone else having this problem?
Go into help or options and back out again.
Reply With Quote
  #1107  
Old 02-08-2013, 09:07 PM
J2robin J2robin is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by jimmah82 View Post
I recently installed the evasi0n iOS 6.1 jailbreak on iPad 3 and the iCade is not working at all in iMame4all. I have it working in other emulators, just not iMame. It does work with the Gridlee version on iTunes so I'm thinking it could be a BTStack issue.

Is anyone else having this problem?
I am having exactly the same issue on my Ipad3 upgraded to 6.1 toggling the icade setting or entering and leaving options does not work. The icade is working because you can see the characters showing up in text entry fields when you move the controls.
Reply With Quote
  #1108  
Old 02-10-2013, 04:37 AM
Frank1966 Frank1966 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
Default

Yes i have also the same problems. I have a new ipad with ios 6.1 jailbreak. The other apps works fine with my icade. Only imame4all version 1.10 doesnt work with my new ipad. I try to delete imame4all and installed a new version from cydia, but nothing happens. Imame does not find my icade.

On my old ipad2 with ios 4.3.3 jailbreak and imame4all 1.10 is everything ok. Imame works fine with my icade.

I hope for a future solution.
Reply With Quote
  #1109  
Old 02-11-2013, 06:46 AM
Squid123 Squid123 is offline
Junior Member
iPad (3rd Gen), iOS 5.x
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 17
Default

Use "MAME4iOS Reloaded", this has replaced iMAME4all which is no longer supported.
Reply With Quote
  #1110  
Old 02-12-2013, 09:52 PM
J2robin J2robin is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by Squid123 View Post
Use "MAME4iOS Reloaded", this has replaced iMAME4all which is no longer supported.
That doesn't work with the icade on my ipad3 on 6.1 either. Same symptoms.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent