Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Games and Apps > iPhone and iPad Games

Reply
 
Thread Tools
  #501  
Old 10-26-2010, 07:36 PM
Amalah Amalah is offline
Senior Member
iPod Touch (2nd Gen), OS 4.x
 
Join Date: Aug 2010
Location: In the SuperKittyloaf Linkshell
Posts: 372
Default

How do you edit the cfg file? I saved it from iTunes, then I try opening it in Wordpad. But when it opens the cfg file just contains some text I saved to my clipboard earlier. I'm very confused.
Reply With Quote
  #502  
Old 10-26-2010, 07:39 PM
tsharpfilm tsharpfilm is offline
Senior Member
iPod Touch (4th Gen), iOS 5.x
 
Join Date: Sep 2009
Location: USA
Posts: 1,361
Default

Quote:
Originally Posted by mojoman0 View Post
program won't run when i edit the cfg file
araczynski posted this link earlier in the thread:
http://www.dosbox.com/wiki/Dosbox.conf

From the looks of it, there are 4 core options: simple, normal, dynamic, and auto. Dynamic doesn't work on my 4th gen iPod touch, but normal does. Normal is probably better than simple, and may help performance on some of the heavier games.
Reply With Quote
  #503  
Old 10-26-2010, 07:40 PM
Delusionaltool Delusionaltool is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: ohio
Posts: 1,310
Default

Quote:
Originally Posted by mojoman0 View Post
you need to scroll down on the right. file sharing is right below
no crap, the scroll bar does not move this is it , it does not go below this.... not a computer noob!!!! lol
Reply With Quote
  #504  
Old 10-26-2010, 07:40 PM
mojoman0 mojoman0 is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 186
Default

Quote:
Originally Posted by Stirolak26 View Post
are there any nintendo (nes) emulators that run on win 3.0 or dos?
nesticle works and fwnes work. both extremely slow cause an emulator inside emulator is really slow
Reply With Quote
  #505  
Old 10-26-2010, 07:41 PM
mojoman0 mojoman0 is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 186
Default

Quote:
Originally Posted by Delusionaltool View Post
no crap, the scroll bar does not move this is it , it does not go below this.... not a computer noob!!!! lol
haha sorry but it wasn't extremely obvious when I did it myself
Reply With Quote
  #506  
Old 10-26-2010, 07:42 PM
Delusionaltool Delusionaltool is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: ohio
Posts: 1,310
Default

Quote:
Originally Posted by mojoman0 View Post
haha sorry but it wasn't extremely obvious when I did it myself
WTF why dont i have file sharing options...is there something i needed to install
Reply With Quote
  #507  
Old 10-26-2010, 07:46 PM
Stirolak26 Stirolak26 is offline
Banned
iPad, OS 4.x
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 763
Default

Also, speaking of which why is windoes 3.1 free? I thought microsoft is strict on its os's even old ones cause ppl could just use those instead of the new ones on brand new built pcs for basic internet, printing, word, etc.?
Reply With Quote
  #508  
Old 10-26-2010, 07:48 PM
Stirolak26 Stirolak26 is offline
Banned
iPad, OS 4.x
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 763
Default

Quote:
Originally Posted by mojoman0 View Post
nesticle works and fwnes work. both extremely slow cause an emulator inside emulator is really slow
what if someone codes one better and releases it online instead of the app store? Do you guys think it would be possible to make a good one (designed for the touch interface and all)? Apple couldnt do shat than could they? It would be useful for the ppl who grabbed this but misse dout on the native nes emu months ago or who recently got an ipad.
Reply With Quote
  #509  
Old 10-26-2010, 07:49 PM
sticktron sticktron is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Canada
Posts: 1,067
Default

coolio
Attached Images
File Type: jpg IMG_0223.jpg (13.5 KB, 35 views)

Last edited by sticktron; 10-26-2010 at 07:52 PM..
Reply With Quote
  #510  
Old 10-26-2010, 07:51 PM
tsharpfilm tsharpfilm is offline
Senior Member
iPod Touch (4th Gen), iOS 5.x
 
Join Date: Sep 2009
Location: USA
Posts: 1,361
Default

A little more general info --

You can add an autoexec.bat section into the dospad.cfg file.

To make it easier to load Dos Navigator, gwbasic, and games, I added their folders into the path.

Code:
[autoexec]
SET PATH=C:\DN;C:\BASIC;C:\GAMES
I can start dn, gwbasic, or the games in the game folder from any folder now.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent