Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Games and Apps > iPhone and iPad Games

Reply
 
Thread Tools
  #891  
Old 11-06-2010, 07:04 AM
Juicebox_R Juicebox_R is offline
Senior Member
iPhone 4, OS 4.x
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 325
Default

Does anyone know how many missions I have to do before that guy contacts me for going back into Terran space? This is like the very beginning of the game. Thanks!
Reply With Quote
  #892  
Old 11-06-2010, 08:50 AM
ZeroAT ZeroAT is offline
Senior Member
iPod Touch (3rd Gen), OS 1.x
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 105
Default

Quote:
Originally Posted by Juicebox_R View Post
Does anyone know how many missions I have to do before that guy contacts me for going back into Terran space? This is like the very beginning of the game. Thanks!
I am not sure, I forgot. However I think it was around 10 or so?

Not too many at all.
Reply With Quote
  #893  
Old 11-06-2010, 10:18 AM
jayr jayr is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 7
Default

ей вы суки давайте русский язык !!! я че зря только игру купил? когда русский будит жиды амереканские ?

when wakes update?

Last edited by jayr; 11-06-2010 at 10:24 AM..
Reply With Quote
  #894  
Old 11-06-2010, 10:36 AM
araczynski araczynski is offline
Senior Member
iPad (4th Gen), iOS 6.x
 
Join Date: Oct 2009
Location: omaha, ne
Posts: 1,378
Default

finally broke down and started playing the pixelated version on my ipad.... things are quite different from the previous version....

am i missing something or is there no mission indicator on your HUD? i.e. if i have to go to a planet, i have to flail about mindlessly in hopes of the little icon crossing my view?

i'm thinking if i accept a mission, i should be able to leave the station and see on my hud where to go automatically right? or do i have to go into the map before i leave, find the planet with the icon and double tap it to get it to be waypoint for the autopilot? just seems like an extra step for nothing.

also, is there a key for the icons while in space?
Reply With Quote
  #895  
Old 11-06-2010, 10:39 AM
callandor callandor is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 51
Default

Quote:
Originally Posted by araczynski View Post
finally broke down and started playing the pixelated version on my ipad.... things are quite different from the previous version....

am i missing something or is there no mission indicator on your HUD? i.e. if i have to go to a planet, i have to flail about mindlessly in hopes of the little icon crossing my view?

i'm thinking if i accept a mission, i should be able to leave the station and see on my hud where to go automatically right? or do i have to go into the map before i leave, find the planet with the icon and double tap it to get it to be waypoint for the autopilot? just seems like an extra step for nothing.

also, is there a key for the icons while in space?
p.s. if your iPad's jailbroken, install FullForce and play the game in full HD glory.

err yes to the accept mission thingy, that's how it is.
Reply With Quote
  #896  
Old 11-06-2010, 11:27 AM
tsharpfilm tsharpfilm is offline
Senior Member
iPod Touch (4th Gen), iOS 5.x
 
Join Date: Sep 2009
Location: USA
Posts: 1,361
Default

Quote:
Originally Posted by araczynski View Post
am i missing something or is there no mission indicator on your HUD? i.e. if i have to go to a planet, i have to flail about mindlessly in hopes of the little icon crossing my view?
Lol. Sometimes.

Quote:
i'm thinking if i accept a mission, i should be able to leave the station and see on my hud where to go automatically right?
That would be a nice feature.

Quote:
or do i have to go into the map before i leave, find the planet with the icon and double tap it to get it to be waypoint for the autopilot? just seems like an extra step for nothing.
That's what I've been doing. Or I just flail about for the icon.
Reply With Quote
  #897  
Old 11-06-2010, 12:18 PM
araczynski araczynski is offline
Senior Member
iPad (4th Gen), iOS 6.x
 
Join Date: Oct 2009
Location: omaha, ne
Posts: 1,378
Default

thanks guys, at least i'm not missing something.

not jailbroken, will make a decision on that after ios4.2 rolls out...
Reply With Quote
  #898  
Old 11-06-2010, 12:35 PM
zI Veo Iz zI Veo Iz is offline
Senior Member
iPhone 3GS, OS 4.x
 
Join Date: Nov 2009
Location: Texas
Posts: 228
Default

Anyone know where I can find alot of gold? I've checked Weymire and Pescal. Or somewhere I can mine them.
Reply With Quote
  #899  
Old 11-06-2010, 12:59 PM
WCFields WCFields is offline
Senior Member
iPhone 5, iOS 6.x
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 2,867
Default help please

i just started playng this game, how do i get out of the space lounge & back to the campaign? or do i have the completed the space lounge missions? thanks
Reply With Quote
  #900  
Old 11-06-2010, 01:07 PM
falloutmike falloutmike is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: VA
Posts: 1,112
Default

How do I find wormholes? I have that thing that shows them on maps, but what am I looking for?
Reply With Quote

Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent