Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Games and Apps > iPhone and iPad Games

Reply
 
Thread Tools
  #511  
Old 12-17-2010, 08:43 AM
jamezc jamezc is offline
Junior Member
iPhone 4, OS 4.x
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 18
Default

Quote:
Originally Posted by Joshn View Post
Ah, you're right. Do i need to make sure im logged onto my cloud cell account before deleting the app? How do i go about this?
im having that problem where the game crashes after every race and im thinking about reinstalling too. however if game progress is saved through cloudcell then that could be the problem. when i go to leaderboards it says 'unable to contact cloudcell. please check your connection and that CC connectivity is enabled in options.' So im thinking that if cloudcell is down and progress is saved after every race then that could be why its crashing.
Reply With Quote
  #512  
Old 12-17-2010, 08:47 AM
Joshn Joshn is offline
Senior Member
iPod Touch (3rd Gen), OS 3.x
 
Join Date: Jul 2009
Location: England
Posts: 800
Default

Quote:
Originally Posted by jamezc View Post
im having that problem where the game crashes after every race and im thinking about reinstalling too. however if game progress is saved through cloudcell then that could be the problem. when i go to leaderboards it says 'unable to contact cloudcell. please check your connection and that CC connectivity is enabled in options.' So im thinking that if cloudcell is down and progress is saved after every race then that could be why its crashing.
Yeh, I am have similar problems. I think i will wait untill the firemint guy logs in to touch arcade.
Reply With Quote
  #513  
Old 12-17-2010, 08:48 AM
olliewollie olliewollie is offline
Senior Member
iPhone 4S, iOS 6.x
 
Join Date: Sep 2010
Location: Australia
Posts: 754
Default

Quote:
Originally Posted by Joshn
m having that problem where the game crashes after every race and im thinking about reinstalling too. however if game progress is saved through cloudcell then that could be the problem. when i go to leaderboards it says 'unable to contact cloudcell. please check your connection and that CC connectivity is enabled in options.' So im thinking that if cloudcell is down and progress is saved after every race then that could be why its crashing.
It seams like progress is only saved every few hours. If you wan't to save the game online so that you can use a different device or re-install do the following!
Go to player settings>Restore Save>Upload. This will back up your current save game.
Reply With Quote
  #514  
Old 12-17-2010, 08:54 AM
Joshn Joshn is offline
Senior Member
iPod Touch (3rd Gen), OS 3.x
 
Join Date: Jul 2009
Location: England
Posts: 800
Default

Quote:
Originally Posted by olliewollie View Post
It seams like progress is only saved every few hours. If you wan't to save the game online so that you can use a different device or re-install do the following!
Go to player settings>Restore Save>Upload. This will back up your current save game.
Cloud cell allowed me to do that without screwing up, surprisingly. Reinstalling the game now.
Reply With Quote
  #515  
Old 12-17-2010, 08:55 AM
Khavatari Khavatari is offline
Senior Member
iPhone 5
 
Join Date: Dec 2009
Location: Ukraine, Kyiv
Posts: 225
Default

Quote:
Originally Posted by sticktron View Post
GT Racing Academy isstill the one to beat (HD, many more real cars, more realistic driving model, manual transmission, multiplayer, more parts to upgrade, more events).
Thanks, you made me laughing for about a minute.....

GT Racing Academy can't be called a game. It is pile.... well, you know.
( Removed after few minutes of gameplay )

Gameloft makes money, not games.
Reply With Quote
  #516  
Old 12-17-2010, 09:00 AM
MicroByte MicroByte is offline
Senior Member
iPhone 4S, iOS 7.x
 
Join Date: Dec 2008
Location: in a van down by the river...
Posts: 1,315
Default

Anyone else notice that the replays have some motion blur when viewing from outside the car? I actually like this effect, reminds me of PGR for some reason, but don't notice it when in an actual race. For some reason, it gives the illusion of going faster!

Is there a way to enable it? Is the blur really there or am I just going crazy?
Reply With Quote
  #517  
Old 12-17-2010, 09:03 AM
va2k0r va2k0r is offline
Member
iPhone 4, OS 4.x
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 36
Default

Quote:
Originally Posted by Khavatari View Post
Thanks, you made me laughing for about a minute.....

GT Racing Academy can't be called a game. It is pile.... well, you know.
( Removed after few minutes of gameplay )

Gameloft makes money, not games.
Agree. I never enjoyed a single Gameloft game.
Reply With Quote
  #518  
Old 12-17-2010, 09:08 AM
Capone Capone is offline
Senior Member
iPod Touch (4th Gen), OS 4.x
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 264
Default

Quote:
Originally Posted by Khavatari View Post
Gameloft makes money, not games.
Well, sadly there's a bit of truth in this sentence.

@ Firemint:
If you want to do me a small favor (it's nothing special, really), then I've got a small idea for your next game: replace the realistic graphics of RR 2 with "cute" graphics, implement "weapons" like banana peels, mushrooms, etc. and implement some "cartoonish" characters, then we'll have a real Mario Kart killer here. I mean, there's nothing in the world that could beat a fun racer by Firemint with an online mode for 16 players...
Moreover: you would earn a ton of money with that, upon my word!
Reply With Quote
  #519  
Old 12-17-2010, 09:12 AM
LBG LBG is offline
Señor Member
iPhone 4, iOS 5.x
 
Join Date: Apr 2009
Location: +50° 48' 49.35", -2° 28' 28.71"
Posts: 7,483
Default

Quote:
Originally Posted by MicroByte View Post
Anyone else notice that the replays have some motion blur when viewing from outside the car? I actually like this effect, reminds me of PGR for some reason, but don't notice it when in an actual race. For some reason, it gives the illusion of going faster!

Is there a way to enable it? Is the blur really there or am I just going crazy?
I've noticed it especially in the replays when you set the camera view to the outside-behind view.

Like in this screenshot:

Reply With Quote
  #520  
Old 12-17-2010, 09:14 AM
Joshn Joshn is offline
Senior Member
iPod Touch (3rd Gen), OS 3.x
 
Join Date: Jul 2009
Location: England
Posts: 800
Default

Restore worked, but im still getting the crash bug...
Reply With Quote

Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright ©2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent