★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.
12-17-2010, 08:48 PM
Joined: Jul 2009
Location: England
Posts: 800
Tried to update my firmware as a final bid to make real racing work and my ipod screwed up plus the backup corrupted so everything has now been wiped from my ipod. Dam this has been one unlucky day.
12-17-2010, 08:49 PM
Okay I don't know if this is a bug or not but after I go to time trial, I posted a top 300 and it showed me the leaderboard.

But then after I beat that time, it didn't show me the leaderboard after I pressed continue. Why is that?

And also, when it does show the leaderboard, it doesn't highlight me. It highlights some other guy. What the hell?

This is what I'm talking about:



Shouldn't the little triangle be next to my name(Rorschach90) and not the other guy?

And right after this, I posted another 1.06 time with the same car and it didn't show me the leaderboard after that...Seems like a bug to me.

Gamecenter: Rorschach90

12-17-2010, 08:57 PM
@Watabou

I get that bug sometimes, but usually whenever I break my own record, the leaderboard table comes up. However, my name is also not selected and the guy that is selected is a couple positions higher than me...
12-17-2010, 09:35 PM
Quote:
Originally Posted by DTFS View Post
@Watabou

I get that bug sometimes, but usually whenever I break my own record, the leaderboard table comes up. However, my name is also not selected and the guy that is selected is a couple positions higher than me...
Well whenever I beat my highscore, the leaderboard doesn't show up.

Hope this will be fixed...

Oh and uploading to Youtube is awesome. I do have one suggestion though. I wish the time and the leaderboard placement would show up on the video as well.

Gamecenter: Rorschach90
12-17-2010, 09:43 PM
Quote:
Originally Posted by Watabou View Post
Well whenever I beat my highscore, the leaderboard doesn't show up.

Hope this will be fixed...

Oh and uploading to Youtube is awesome. I do have one suggestion though. I wish the time and the leaderboard placement would show up on the video as well.
Does it upload to YouTube straight from the device? It tells me its added to the queue or something...

Oh and does anyone else have problems accessing the leaderboards? I can't. It tells me to check my connectivity and to check if gamecenter is enabled. It is and my internet is fine, does anyone know what the problem could be?
12-17-2010, 09:49 PM
Joined: Feb 2009
Location: the next whiskey bar
Posts: 5,557
I'm getting so sick of castellona bay
in multiplayer the average vote is somehow ALWAYS for castellona bay
but people change it to 2 laps occasionally
I always pick something other than castellona, but out of all the multiplayer races I've played, I'd say only about 3 were not on castellona BAY
12-17-2010, 10:01 PM
Quote:
Originally Posted by triggywiggy View Post
I have all the Assists of and im using a BMW M3 GT2, What i do is slow down when i see the corner and take it really slow. My car still manages to go around the corner fast but at a manageable speed.
yeah I just misunderstood the point that was being made. I thought he was claiming not to have to slow down for corners.
12-17-2010, 10:06 PM
Quote:
Originally Posted by wootbean View Post
I'm getting so sick of castellona bay
in multiplayer the average vote is somehow ALWAYS for castellona bay
but people change it to 2 laps occasionally
I always pick something other than castellona, but out of all the multiplayer races I've played, I'd say only about 3 were not on castellona BAY
Yeah it's because it's the default. I guess people don't bother changing it. It gets kinda annoying. But not as annoying as when people select that Nascar track!

Quote:
Originally Posted by DTFS View Post
Does it upload to YouTube straight from the device? It tells me its added to the queue or something...
Yup. straight from the iPhone it seems. And fast too! I only takes a minute for it to show up on Youtube.

Here is one of my race with the Nissan GTR on Castellona Bay. I think I got a 1.06 on it: http://www.youtube.com/watch?v=vD43ZVaszBY

Oh and leaderboards are down for me...

Gamecenter: Rorschach90

Last edited by Watabou; 12-17-2010 at 10:09 PM.
12-17-2010, 10:11 PM
Thats weird because my YouTube videos didn't show up...