Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Games and Apps > iPhone and iPad Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #51  
Old 01-02-2011, 05:58 AM
cozval cozval is offline
Senior Member
iPhone 5, iOS 6.x
 
Join Date: Nov 2010
Location: Italy
Posts: 183
Default

Quote:
Originally Posted by Spardian View Post
Yes they can, I have both the standard iPhone version and the HD iPad version - they work perfectly fine together.
This is very good, i prefer to play on ipad this kind of game but i want to play in coop with a friend of mine with an ipod So i'll pick the ipad version and play with his ipod version
Reply With Quote
  #52  
Old 01-02-2011, 05:47 PM
pac_cap pac_cap is offline
Junior Member
iPad, OS 4.x
 
Join Date: Jan 2011
Location: London
Posts: 5
Default

Lvl 39 (mebbe 40) Crusader just completed normal and trying to get full Angelic, if anyone wants to get online and mess around on normal mode lemme know!

This game was freakin' awesome and now I completed it I just had a look at hard mode but I dunno if I can be assed with it tbh, so I'll prolly just try and help out people in normal or whatever.

I've not actually been online with it yet, but I'd love to try. I've been waiting on their server for ages (on iPad) trying to find a game but it never seems to find players so I'm hoping arranging something with friends works better?
Reply With Quote
  #53  
Old 01-14-2011, 11:07 AM
TheClaff TheClaff is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Bethesda, Maryland
Posts: 459
Default

Anyone try the ipod version at 2x? Looking at the size of the app in the app store the iphone version is actually BIGGER by almost 100mb. Not sure if it's compression or what but it makes me wonder about the graphic quality on ipad.

Saw it on a friends ipod and it looked fantastic.
Reply With Quote
  #54  
Old 01-14-2011, 11:15 AM
HairyPotter HairyPotter is offline
Senior Member
iPhone 3GS, iOS 5.x
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 393
Default

Quote:
Originally Posted by TheClaff View Post
Looking at the size of the app in the app store the iphone version is actually BIGGER by almost 100mb.
That's because they pack in the iPhone version 2 versions of the graphic files, a) standard definition for iPhone 3GS/iTouch 3rd gen (dunno if game runs on iPhone 3G or iTouch 2nd gen -- b) "retina" definition for iPhone 4, iTouch 4th gen
Reply With Quote
  #55  
Old 01-16-2011, 10:59 PM
pluto6 pluto6 is offline
Senior Member
iPhone 4, OS 4.x
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 4,413
Default

Quote:
Originally Posted by TheClaff View Post
Anyone try the ipod version at 2x? Looking at the size of the app in the app store the iphone version is actually BIGGER by almost 100mb. Not sure if it's compression or what but it makes me wonder about the graphic quality on ipad.

Saw it on a friends ipod and it looked fantastic.
Looks ok to me the iPad. Not as sharp as DH HD (I have not bought DH2 HD yet.) but certainly reasonable. The DH games are among my favorite Gameloft games.
Reply With Quote
  #56  
Old 01-17-2011, 11:36 AM
commando101 commando101 is offline
Senior Member
iPod Touch (3rd Gen), OS 4.x
 
Join Date: Dec 2010
Location: Dallas, Texas
Posts: 147
Default

Is it advised to play the original Dungeon Hunter before playing the second one? Thanks.
Reply With Quote
  #57  
Old 03-11-2011, 07:08 PM
salsamd salsamd is offline
Moderator
iPad 2, iOS 5.x
 
Join Date: Nov 2008
Location: San Francisco, CA
Posts: 1,843
Default

$0.99 sale
Reply With Quote
  #58  
Old 03-11-2011, 10:35 PM
cherdman cherdman is offline
Senior Member
iPod Touch (4th Gen), OS 4.x
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 460
Default

Quote:
Originally Posted by commando101 View Post
Is it advised to play the original Dungeon Hunter before playing the second one? Thanks.
I'd like to know this too...
Reply With Quote
  #59  
Old 03-12-2011, 07:55 AM
cjelly cjelly is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 11
Default

This seems like a decent enough game, I just wish there was the option to zoom the camera out a tad.
Reply With Quote
  #60  
Old 03-14-2011, 09:11 AM
Jongjungbu Jongjungbu is offline
Senior Member
iPad, OS 4.x
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 368
Default

Yeah, I wanted that too. Just a tad more. Get use to it after a while I guess.

Quote:
Originally Posted by cherdman View Post
I'd like to know this too...
No, you don't need to play Dungeon Hunter 1 first. This story is set I believe 25 years after Dungeon Hunter 1. Though it takes place in the same realm of Gothicus, the stories are not linked.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent