★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.
02-18-2011, 04:58 PM
Joined: Feb 2011
Posts: 3
I love the update. And I love the game. I am however realllllly stuck on level 5-2 on hard. I feel like my heroes just are not strong enough. Anyone have any suggestions?
02-18-2011, 05:24 PM
Joined: Jun 2010
Posts: 335
My apologies, I do know that it takes aplle a while to approve the updates. I was referring to the devs letting us know what they are working on or a post every now and then. This way problems and issues being addressed are not brought up repeatedly. It was just an idea...

02-18-2011, 07:33 PM
I expect there will be constant dev interaction as long as the players are participating.
02-18-2011, 09:49 PM
Joined: Jan 2011
Location: USA
Posts: 548
Quote:
Originally Posted by Wired360 View Post
My apologies, I do know that it takes aplle a while to approve the updates. I was referring to the devs letting us know what they are working on or a post every now and then. This way problems and issues being addressed are not brought up repeatedly. It was just an idea...
No need to apologize. We've been updating you guys on development since day 1.

We just finished coming up with achievements. Looking to close the door on retina this weekend as well. I'm super excited about how great the graphics look so if u have an hd device , your in for a treat. I'll post some more screens after the weekend.
02-19-2011, 09:03 AM
Joined: Jun 2010
Posts: 335
Sweet, I can't wait to see how the graphics are supposed to look. Unless yoyu hold the device almost at arms length that is...

Also I have been following the thread, just thought the first post could be updated with up and coming or in development stage. By no means I was suggesting that you guys were hiding in a corner and not responding with updates.
02-19-2011, 10:38 AM
Joined: Jun 2010
Posts: 335
Sorry for the double post. I have found a bug with the sound options, the music still plays but sounds is turned off. I went to options to change the volume and it would jump back to the left (mute). This occurred after the update.
02-19-2011, 12:35 PM
Joined: Jan 2011
Location: USA
Posts: 548
Hi yeah we found this but it should be visual only
the main menu options u can also set it.

Thanks
02-19-2011, 08:02 PM
Joined: Jun 2010
Posts: 335
I restarted the app and changed the setting from the main menu and it works now. It seems it was a small bug from the update.
02-19-2011, 09:27 PM
Joined: Jan 2011
Location: USA
Posts: 548
Hey Guys,

Just wanted to say thank you to all of you who updated your review for the update. We read and appreciate everyone of them.

Cheers and heres another retina screen.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	retina5.jpg
Views:	96
Size:	92.4 KB
ID:	30198  
02-19-2011, 09:54 PM
Joined: Sep 2010
Posts: 460
Quote:
Originally Posted by Liv Games View Post
Hey Guys,

Just wanted to say thank you to all of you who updated your review for the update. We read and appreciate everyone of them.

Cheers and heres another retina screen.
Fantastic! Thanks for the constant updates and the Retina!