Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Games and Apps > iPhone and iPad Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #241  
Old 02-04-2011, 08:22 AM
mrlinh88 mrlinh88 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 23
Default

just killed the last boss of normal mode at lvl 65, it was challenging!!!
Reply With Quote
  #242  
Old 02-04-2011, 08:34 AM
sdmiracle sdmiracle is offline
Senior Member
iPhone 4S, iOS 6.x
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 815
Default

Quote:
Originally Posted by EroNasubi View Post
what did u do? just level up the pet to the same level as ur char?
I did just that, but my pet did not turn rare.. guess i'll have to get a new one...
yes, and there's a message said your pet has turn to rare successfully
Reply With Quote
  #243  
Old 02-04-2011, 08:56 AM
SkyMuffin SkyMuffin is offline
Senior Member
iPad 2, iOS 5.x
 
Join Date: May 2010
Location: Lexington, KY
Posts: 2,381
Send a message via AIM to SkyMuffin Send a message via Yahoo to SkyMuffin
Default

Quote:
Originally Posted by Jongjungbu View Post
I am not sure how buff pets work. I remember it saying something about getting the bonuses on equipment. i don't think they cast a buff on you.
I just got to that part, and the game told me that pets give or get (? unclear here, it was a little hard to understand) the same buffs as those on your equipment with runes in their sockets.
Reply With Quote
  #244  
Old 02-04-2011, 08:56 AM
EroNasubi EroNasubi is offline
Member
iPhone 4, iOS 5.x
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 57
Default Help. It keeps crashing on Zemu Village

In the village after watching the conversation between Lamia and Wolf, the game crashed.

Anyone encounters same issue? My char is a level 21 warrior. I hope i dun have to start over because of this..

Edit: nvm, i overcome the crash issue by fast forward the entire conversation.. phew..

Last edited by EroNasubi; 02-04-2011 at 09:49 AM..
Reply With Quote
  #245  
Old 02-04-2011, 09:18 AM
Syndrome Syndrome is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 28
Default

Quote:
Originally Posted by SkyMuffin View Post
I just got to that part, and the game told me that pets give or get (? unclear here, it was a little hard to understand) the same buffs as those on your equipment with runes in their sockets.
Yeah you're right!

Just experienced it.
The sockets you're adding to you're pets weapons are buffing you.
Its like the pet is part of you're equipment.
For example I just added a "+15 intelligence" socket to my bat's sword.
It gave me stats point in intelligence.

Thats pretty cool.
Thx for the advice.
Reply With Quote
  #246  
Old 02-04-2011, 09:27 AM
porkchop porkchop is offline
Senior Member
iPod Touch (3rd Gen), OS 4.x
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 434
Default

Dont know if this has happen to anyone else but ive experienced this a few times where when i equipe something on my pet i leave menu and get booted from game and have to start game all over this has happen a few times.

Also wanted to say loving the game just wish we could tame bigger pets
Reply With Quote
  #247  
Old 02-04-2011, 09:59 AM
Shirus Shirus is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 17
Default

Quote:
Originally Posted by porkchop View Post
Dont know if this has happen to anyone else but ive experienced this a few times where when i equipe something on my pet i leave menu and get booted from game and have to start game all over this has happen a few times.

Also wanted to say loving the game just wish we could tame bigger pets
Yeah,i've experienced it...many times )
And bigger pets r so cute )...i just want to tame some...

Anyway,anybody pls solve the puzzle in the 2nd floor of Tog'ar Cave...
Reply With Quote
  #248  
Old 02-04-2011, 10:09 AM
SkyMuffin SkyMuffin is offline
Senior Member
iPad 2, iOS 5.x
 
Join Date: May 2010
Location: Lexington, KY
Posts: 2,381
Send a message via AIM to SkyMuffin Send a message via Yahoo to SkyMuffin
Default

Quote:
Originally Posted by porkchop View Post
Dont know if this has happen to anyone else but ive experienced this a few times where when i equipe something on my pet i leave menu and get booted from game and have to start game all over this has happen a few times.

Also wanted to say loving the game just wish we could tame bigger pets
I've gotten this too. To fix it, you have to clear your device's memory by doing a hard restart. Close the app first (if you have multitasking), and then power off by holding down the sleep button until the red slider appears.
Reply With Quote
  #249  
Old 02-04-2011, 10:21 AM
mrlinh88 mrlinh88 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 23
Default

any1 has got any idea how to change to hell mode? is it a bug or some1 has same problem like me, i can't complete the Quest to achieve hell mode
Reply With Quote
  #250  
Old 02-04-2011, 12:42 PM
Shirus Shirus is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 17
Default

Just caught a hatchling )...but i gave it a wrong name (
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent