Support our Sponsors:

Go Back   Touch Arcade > Games and Apps > iPhone and iPad Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #41  
Old 03-26-2011, 10:01 AM
trystero trystero is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 523
Default

Can someone give me his/her thoughts on the AI? I really need it to be good.
Reply With Quote
  #42  
Old 03-26-2011, 10:24 AM
J-kid J-kid is offline
Senior Member
iPod Touch (4th Gen), OS 4.x
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 218
Default

Quote:
Originally Posted by trystero View Post
Can someone give me his/her thoughts on the AI? I really need it to be good.
very good not to hard but challenging. Like playing a teenager, smart but won't always make the right moves.
Reply With Quote
  #43  
Old 03-26-2011, 10:30 AM
PnExT PnExT is offline
Senior Member
iPod Touch (1st Gen), OS 4.x
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 267
Default

this game crash on ipod 4g,fix that ASAP
Reply With Quote
  #44  
Old 03-26-2011, 10:33 AM
Epox Epox is offline
Banned
iPod Touch (4th Gen), OS 4.x
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 1,913
Default

Quote:
Originally Posted by PnExT View Post
this game crash on ipod 4g,fix that ASAP
it works for me, try respringing
Reply With Quote
  #45  
Old 03-26-2011, 11:02 AM
Maxime Briand Maxime Briand is offline
Member
iPhone 5, iOS 7.x
 
Join Date: Jan 2011
Location: Montreal, QC, Canada
Posts: 48
Default

@Rubicon, just tried the Lite version, and I'm about to purchase the Full version now (so much fun!), but I wanted to ask you something about the HD version...
Right now I'm playing on a 3rd generation iPod touch, but I was still thinking of getting the HD version, so:
1) Would I actually have a lower resolution than if I got the regular one for my device?
2) Besides the small price difference on purchase (which is totally fine, glad to encourage you guys as much as possible!), will the IAPs (campaign packs, etc.) stay at the same price for both version?

Thanks, can't wait to play some more! And I'll make sure to post more detailed feedback later!
Reply With Quote
  #46  
Old 03-26-2011, 11:10 AM
wiesse wiesse is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 292
Default

I've had such a hard time finding a great tbs for iPhone/pad. Highborn is very very good but glwg is easily my favorite. The games flow is outstanding. The troops and abilities make sence. I have not found anything at all to complain about. Great job. If you like tbs you can just skip the lite version and buy this.
Reply With Quote
  #47  
Old 03-26-2011, 11:20 AM
Rubicon's Avatar
Rubicon Rubicon is offline
Developer
iPad, OS 4.x
 
Join Date: Feb 2011
Location: Isle of Wight, UK
Posts: 1,466
Default

Thanks for the positive comments, guys.

The HD version will run at the maximum possible resolution your device supports, regardless of what it is. The standard "low def" version is basically the old iPhone size whatever you run it on.

Putting aside my obvious bias about the price difference, I would recommend 3GS owners by the standard version and any other device owner go for the HD one.

The app seems very stable so far, but if you do find a crash or other major bug, I promise we'll push out an update as soon as we can identify and fix it. We're not running away from this game and intend to keep it updated and extended over time.
Reply With Quote
  #48  
Old 03-26-2011, 11:42 AM
Darkwalker Darkwalker is offline
Member
iPad (3rd Gen), iOS 5.x
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 30
Default

What is required to successfully conquer an enemy barrack?

Tried 2nd mission 2 times now, when i place an engineer on the "blue" field of the enemies barracks, then play "next round" there is a message denied and the engineer disappears.

Just got an idea, do i have to make an action with the engineer after moving him there?
Reply With Quote
  #49  
Old 03-26-2011, 11:46 AM
c.ihls c.ihls is offline
Senior Member
iPhone 3GS, OS 3.x
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 291
Default

Great game - was an instabuy, as promised

One question: bought a speech-pack but still get the 'old' commands? What do I miss?
Reply With Quote
  #50  
Old 03-26-2011, 11:59 AM
Rubicon's Avatar
Rubicon Rubicon is offline
Developer
iPad, OS 4.x
 
Join Date: Feb 2011
Location: Isle of Wight, UK
Posts: 1,466
Default

Quote:
Originally Posted by Darkwalker View Post
What is required to successfully conquer an enemy barrack?

Tried 2nd mission 2 times now, when i place an engineer on the "blue" field of the enemies barracks, then play "next round" there is a message denied and the engineer disappears.

Just got an idea, do i have to make an action with the engineer after moving him there?
If you park anything on an enemy "build pad" it'll get killed in the next turn. This is to stop people "cheating" by choking off the enemy's ability to build.

To take a building with an engineer, simply move him next to it and then make him attack it. Tap to select an engineer stood next to a building and then some purple circles should show up on the building. Tap one of those and presto.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Copyright 2012, TouchArcade.com, LLC.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2008 - 2011, TouchArcade.com. Privacy Policy / DMCA Copyright Agent