★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

Is there any way to reset progress in Tilt to Live?

05-30-2011, 10:55 AM
#1
Senior Member [Original Poster]
Joined: Oct 2008
Location: Coram, New York
Posts: 356
Send a message via AIM to Herp
Is there any way to reset progress in Tilt to Live?

My friend went and unlocked nearly everything, from awards to items. I wanted to reset my progress and unlock them myself, but there doesn't appear to be a way to do so.
05-30-2011, 11:01 AM
#2
Joined: Mar 2010
Posts: 2,138
Quote:
Originally Posted by Herp View Post
My friend went and unlocked nearly everything, from awards to items. I wanted to reset my progress and unlock them myself, but there doesn't appear to be a way to do so.
delete the game and redownload?

im back guys!

05-30-2011, 12:08 PM
#3
Senior Member [Original Poster]
Joined: Oct 2008
Location: Coram, New York
Posts: 356
Send a message via AIM to Herp
Tried that, didn't work. ):
05-30-2011, 12:10 PM
#4
Joined: May 2011
Posts: 22
You actually uninstalled/reinstalled and that didn't work?
05-30-2011, 12:20 PM
#5
Senior Member [Original Poster]
Joined: Oct 2008
Location: Coram, New York
Posts: 356
Send a message via AIM to Herp
The application, yes. It seemed to work at first, but then a second later it had grabbed all my progress back. Seems to have to do with Game Center, since it appears to grab my progress as soon as it logs me in. Even if I remove it from GC it still happens, though.
05-30-2011, 01:48 PM
#6
Joined: Jun 2009
Posts: 2,272
Doesn't Tilt to Live use Agon Online as well? Trying checking that out.

Founder of Sgarrista Air Brigade
Devs, if you want reviews click here!
Yep, I'm a Brony
PSN: AeroFlare7221
05-30-2011, 04:34 PM
#7
Senior Member [Original Poster]
Joined: Oct 2008
Location: Coram, New York
Posts: 356
Send a message via AIM to Herp
I don't even have an agon account, heh.

Disabling GC when it asks you when you first launch the app kept my progress from being restored. I'll just have to play without GC, I guess.
05-31-2011, 03:29 AM
#8
Joined: Jun 2009
Posts: 2,272
Quote:
Originally Posted by Herp View Post
I don't even have an agon account, heh.

Disabling GC when it asks you when you first launch the app kept my progress from being restored. I'll just have to play without GC, I guess.
Try deleting the app, kt should say whether you want to keep the GC data or not. Say remove, then reinstall. That might work.

Founder of Sgarrista Air Brigade
Devs, if you want reviews click here!
Yep, I'm a Brony
PSN: AeroFlare7221