★ TouchArcade needs your help. Click here to support us on Patreon.

Appshopper issue

07-06-2011, 12:21 AM
#1
Joined: Jul 2008
Posts: 1,467
Appshopper issue

When I select these parameters--> New, Paid & Free, New, iPad, Games--I get the message "Sorry, there was an error." This has happened for the past few days. Prior to that I never had this problem. If I change one of the parameters (i.e. Select "popular" instead of "new" for the first field) I don't get the error.
Not sure why this is happening. Thanks.
07-06-2011, 01:56 PM
#2
Joined: Jun 2009
Posts: 10,505
Tried it on the ipad. Seems to be working fine for me. Did you update the appshopper app btw? Or is it the old version?
07-06-2011, 07:43 PM
#3
Joined: Jul 2008
Posts: 1,467
It was the updated appshopper, but it seems to be fixed now.
Whew!
I'd hate to miss the release of Bungie's Marathon!